• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Biotherm
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Biotherm - De specialist op het gebied van schoonheidsverzorging

Dermatologen, experts en schoonheidsliefhebbers zweren bij de natuurlijke ingrediënten van het Franse merk Biotherm. Elke ontwikkeling en innovatie is gericht op de behoeften en het bioritme van de huid. Formules die perfect zijn afgestemd op de verschillende huidtypes beloven een gezonde en natuurlijke uitstraling met Biotherm. Zeer effectieve ingrediënten en geselecteerde additieven laten uw teint glanzen en geven het een gezonde gloed. Het luxemerk vertrouwt vooral op de natuurlijke kracht van water, die de huid van binnenuit moet uitstralen.

Dankzij voortdurend onderzoek en intensieve verdere ontwikkeling is Biotherm erin geslaagd om de onbetwiste leider in de industrie te zijn. Zelfs na meer dan 60 jaar blijft Biotherm care een revolutie teweegbrengen op het gebied van mannen- en vrouwenzorg.

Leer meer over het Franse merk en kom meer te weten over de natuurlijke verzorgingsreeks. In ons infoblad vindt u alle informatie over het merk en de belangrijkste dingen die onze klanten zeggen over de verzorgingsproducten. We hopen dat u ze met veel plezier ontdekt.

Wondermiddel thermische plankton in Biotherm huidverzorging

Biotherm heeft lang bewezen dat schoonheid uit het diepsten van de oceanen komt. Gefascineerd door de schoonheid van de zee en de overweldigende biodiversiteit, heeft het cosmeticamerk al vele generaties lang unieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Door 20 jaar onderzoek door biologen ontdekten zij het wondermiddel van thermisch plankton, dat nog steeds een belangrijk onderdeel is in de huidverzorging van het cosmetische merk vandaag de dag. Zuiver thermisch plankton is een krachtige werkstof die niet alleen de huid kalmeert, maar ook op natuurlijke wijze beschermt tegen milieu-invloeden. Intern merkonderzoek heeft aangetoond dat 80 procent van ons huidverouderingsproces te wijten is aan externe factoren zoals stress, UV-straling en verontreinigende stoffen. Slechts 20 procent van het huidverouderingsproces is onvermijdelijk. Bovendien zorgt het thermische plankton voor een gladde, zachte huid en geeft het uw huid veel vocht. Het innovatieve werkzame bestanddeel is nog steeds alleen te vinden in de verzorgingsproducten van het cosmeticamerk. Biotherm biedt dus zeer effectieve producten die niet alleen overtuigen door hun effect, maar ook door hun natuurlijke ingrediënten.

Het begin van het Franse cosmeticamerk

Het succesverhaal van het cosmeticamerk Biotherm begon in 1952, toen Jeanine Marissal, een wetenschapper, thermaal plankton uit de bergbronnen van Molity-Les-Bains aan haar recept toevoegde. Zo ontwikkelde zij de eerste huidverzorging genaamd Biology Thermal. Met de serie "Biology Thermal" werd de eerste steen gelegd voor de schoonheidsformule die vandaag de dag nog steeds bestaat. In 1961 bracht Jeanine Marissal de eerste zonnebrandcreme op de markt, die destijds een unieke combinatie van bescherming en verzorging bevatte. Na de lancering van de "Hydrotermal Biotherm" zonnebrandcrème en huidverstevigende vochtinbrengende crème, katapulteerde Biotherm zichzelf naar de voorhoede van de industrie en werd al snel de onbetwiste marktleider. In de daaropvolgende jaren volgden vochtinbrengende gezichtscrèmes en verstevigende crèmes, die allemaal met succes op de markt werden geïntroduceerd.

In 1985 ontwikkelde het cosmeticamerk de eerste huidverzorgingsreeks speciaal voor mannen en zorgde zo voor een nieuwe innovatie. Tot op de dag van vandaag is Biotherm Homme de nummer 1 van de chique mannenzorg. De cosmeticafabrikant overtuigt al jaren met zijn rijke verzorgingsproducten, die speciaal zijn aangepast aan de behoeften en textuur van de mannenhuid.

In 1994 opende Biotherm zijn eerste biotechnologiecentrum in Tours, waardoor het nog intensiever onderzoek en verbeterde formuleringen voor bestaande producten mogelijk werd. Naast de crèmes en vochtinbrengende crèmes en hydraterende crèmes die al op de markt verkrijgbaar zijn, werd in 1997 de eerste Biotherm body parfumspray gelanceerd. De samenstelling van hydraterende en verkwikkende ingrediënten heeft het succes van Biotherm opnieuw versterkt. Tot op de dag van vandaag hebben andere crèmes en anti-aging care series van Biotherm op basis van thermaal water, thermoplankton, olijfblaadjesconcentraat, biofibrine en genoomonderzoek gevolgd.

De hoogwaardige en zeer effectieve ingrediënten onderscheiden de cosmetische lijnen van Biotherm en maken ze uniek. De verzorgingsreeksen zijn ook optimaal aangepast aan de verschillende behoeften van de huid. De Skin-Best serie is ontworpen voor vrouwen van 30 jaar en ouder en is ideaal voor vrouwen die weinig tijd hebben voor verzorging. De algen Spirulina en H. Oluvialis beschermen de huid tegen schadelijke UV-stralen en verminderen kleine rimpels.

De Blue Therapy serie is ideaal voor vrouwen van 40 jaar en ouder. De serie vermindert rimpels en bevat een optische zachte focus die je gezicht weer volle, gladde contouren geeft. De verzorgingslijn bevat sterk geconcentreerde verzorgingsmiddelen die de huid optimaal hydrateren en van binnenuit laten stralen.

Biotherm Homme - Optimale verzorging voor de mannenhuid

Natuurlijk worden mannen ook goed verwend met de Biotherm verzorgingslijnen. De Homme care serie bestaat sinds 1985 en heeft zich sindsdien bewezen als de nummer 1 verzorgingsformule voor de mannenhuid. De verzorgingslijn bestaat uit een Aquapower basisverzorgingslijn, een anti-aging en een scheerverzorgingslijn, die we hieronder kort aan u voorstellen:

Aquapower geeft mannen de nodige frisheid

De Aquapower serie is de ideale verzorgingslijn voor mannen met een gestresste huid. De geltextuur geeft uw huid het vocht dat hij nodig heeft om er fris en vitaal uit te zien. Vitamine E, C en B5 zorgen voor een intensieve hydratatie en activeren de innerlijke helderheid van de huid. De hydraterende werking duurt tot 24 uur, zodat u zorgeloos aan de dag kunt beginnen.

Scheerverzorging voor verzorging na het scheren

Deze verzorgingslijn is ontworpen voor mannen van wie de huid door het dagelijks scheren aan zware slijtage onderhevig is. De verkoelende eigenschappen van de lijn verzachten de gestresste huid en maken haar aangenaam zacht. Het thermische plankton in de lijn regenereert uw huid en voorkomt irritatie en plassen. Na het aanbrengen van Homme scheerverzorging, spray met vitaliteit en frisheid. Scheerverzorging is vooral geschikt voor mannen die een gevoelige en droge huid hebben.

Anti-veroudering voor de mannenhuid

De Age Fitness Homme serie geeft je een krachtige energieboost die de jeugdige elasticiteit van je huid herstelt. Met zijn intense en rijke ingrediënten elimineert de Anti-Aging Serie binnen enkele seconden de tekenen van huidveroudering. Microalgenextracten pakken de natuurlijke celvernieuwing van de huid aan en geven een aangenaam, zacht gevoel. De rijke verzorging dringt diep in de huid door en maakt deze steviger, steviger en gezonder. Vermoeidheid en uitputting worden op magische wijze uit je gezicht verwijderd zodat je de dag fris en jeugdig kunt beginnen.

Wondermiddel plankton in Biotherm huidverzorging

Het succesverhaal van Biotherm Cosmetics begon in 1952, toen de wetenschapper Jeanine Marissal thermaal plankton aan haar bestaande formule toevoegde. De serie "Biology Thermal" legt de basis voor de schoonheidsformule die vandaag de dag nog steeds bestaat.

Na de lancering van de eerste zonnebrandcrème en de Hydrotermal Biotherm vochtinbrengende crème, katapulteerde Biotherm zich naar de top van de industrie en werd al snel de onbetwiste marktleider. Daarna volgden gezichtscrèmes, verstevigende crèmes en, vanaf 1985, huidverzorgingslijnen speciaal voor mannen. Biotherm Homme is tot op de dag van vandaag de nummer 1 huidverzorgingsproduct voor mannen.

In 1994 opende Biotherm zijn eerste biotechnologiecentrum in Tours, waardoor het nog intensiever onderzoek en verbeterde formuleringen voor bestaande producten mogelijk werd. Naast de reeds op de markt verkrijgbare Biotherm crèmes en vochtinbrengende crèmes werd in 1997 de eerste Biotherm body geurspray gelanceerd. De samenstelling van de hydraterende en revitaliserende ingrediënten heeft het succes van Biotherm opnieuw versterkt. Tot op de dag van vandaag hebben andere crèmes en anti-aging care series van Biotherm op basis van thermaal water, thermoplankton, olijfblaadjesconcentraat, biofibrine en genoomonderzoek gevolgd.

Bestel Biotherm Huidverzorging in de online shop

Heeft u de neiging om een droge gezichtshuid te hebben? Dan dient Biotherm Aquasource Moisturizing Cream als een ware oase. In combinatie met de Biotherm Aquasource Eye Perfection een echt geheim wapen voor meer jeugdigheid. Bij elke toepassing van een Biotherm product geeft u uw huid vocht en een unieke frisheidskick. Breng dit fantastische gevoel over op de rest van uw lichaam en verwen uzelf met de waardevolle ingrediënten van Biotherm Body Lotion.
Water als levenselixer: dat is de filosofie achter de zorgserie en het onderzoek van het merk. Of het nu gaat om het gezicht, de lippen, het lichaam, in de vorm van zonnemelk of anti-aging verzorging, Biotherm lijkt voor elk huidtype de juiste formule te ontwikkelen. Ontdek uw persoonlijke Biotherm moisturiser met Parfumerie.nl!