• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkMeer dan 2 miljoen tevreden klanten
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
4.7 out of five star rating on Trustpilot 4.7(24.000 beoordelingen)
Collistar

Producten 1-16 van 140

Sorteer op
Het Italiaanse bedrijf Collistar werd in 1983 opgericht en heeft zich in de loop der tijd gevestigd als een van de toonaangevende merken in de verzorgings- en make-upsector. Collistar symboliseert enerzijds een grote toewijding aan schoonheid en cosmetica en anderzijds fundamenteel wetenschappelijke innovaties.
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Collistar - Italiaanse passie en creativiteit

"Express the most beautiful part of you." COLLISTAR.

De filosofie van Collistar combineert de hoogste productkwaliteit tegen een toegankelijke prijs. Het onderzoek, de ontwikkeling en de productie vinden uitsluitend in Italië plaats, zodat producten van hoge kwaliteit gegarandeerd zijn, die nieuwe normen stellen. De ideeën van Collistar worden innovatie en deze innovaties worden revoluties.
Collistar cosmetica overtuigen met zachte texturen en exclusieve, liefdevol vormgegeven verpakkingen. Zo worden de producten voorwerpen van verlangen, maar ook een uitdrukking van stijl, elegantie en typische Italiaanse smaak.

Collistar Cosmetica LAAT JE GOED VOELEN

Het Collistar assortiment bestaat uit verschillende productgroepen. Het begint met make-up voor de teint, strekt zich uit tot make-up voor de ogen en de lippen en eindigt met verzorging en verfraaiing van de nagels. Met de Collistar producten kan elke look worden gecreëerd - zowel discreet en natuurlijk als opvallend en extravagant. Alle producten kunnen uiteraard naar wens met elkaar worden gecombineerd, omdat ze al tijdens de ontwikkeling succesvol worden gecoördineerd. Collistar is met recht specialist op het gebied van lichaamsverzorging en biedt een complete lijn specialiteiten voor elke behoefte, zo ook met haar anti-cellulite strategie met producten voor elke vorm van cellulite. Ook biedt de zonverzorging volop keuze in textuur, parfum en technologie, voor ieder wat wils.

Alle Collistar cosmetische producten geven de huid nieuwe vitaliteit, perfectie en een gezonde afwerking.
Ontdek nu het merk Collistar, verbeter uw schoonheid en ervaar maximaal comfort in uw eigen huid.