Collistar Attivi Puri
Collagen Cream Balm

Vanaf 34,82

  • UW KADO - bij aankoop vanaf 45 euro aan COLLISTAR producten Collistar Two-Phase Make-Up Removing Solution 35 ml
Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

Deze specifieke en rijke ‘crème balsem’ structuur biedt de huid extra voeding, elasticiteit en comfort. Vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe. Maakt de huid compacter en steviger. Bestrijdt verlies van veerkracht en elasticiteit in het huidweefsel. Breng aan op een droge en schone huid. Gebruik hierbij strijkende bewegingen vanaf de hals naar boven en vanuit het midden van het gelaat naar buiten. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.deze specifieke en rijke ‘crème balsem’ structuur biedt de huid extra voeding, elasticiteit en comfort. Vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe. Maakt de huid compacter en steviger. Bestrijdt verlies van veerkracht en elasticiteit in het huidweefsel. Breng aan op een droge en schone huid. Gebruik hierbij strijkende bewegingen vanaf de hals naar boven en vanuit het midden van het gelaat naar buiten. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.deze specifieke en rijke ‘crème balsem’ structuur biedt de huid extra voeding, elasticiteit en comfort. Vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe. Maakt de huid compacter en steviger. Bestrijdt verlies van veerkracht en elasticiteit in het huidweefsel. Breng aan op een droge en schone huid. Gebruik hierbij strijkende bewegingen vanaf de hals naar boven en vanuit het midden van het gelaat naar buiten. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.deze specifieke en rijke ‘crème balsem’ structuur biedt de huid extra voeding, elasticiteit en comfort. Vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe. Maakt de huid compacter en steviger. Bestrijdt verlies van veerkracht en elasticiteit in het huidweefsel. Breng aan op een droge en schone huid. Gebruik hierbij strijkende bewegingen vanaf de hals naar boven en vanuit het midden van het gelaat naar buiten. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.deze specifieke en rijke ‘crème balsem’ structuur biedt de huid extra voeding, elasticiteit en comfort. Vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe. Maakt de huid compacter en steviger. Bestrijdt verlies van veerkracht en elasticiteit in het huidweefsel. Breng aan op een droge en schone huid. Gebruik hierbij strijkende bewegingen vanaf de hals naar boven en vanuit het midden van het gelaat naar buiten. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.deze specifieke en rijke ‘crème balsem’ structuur biedt de huid extra voeding, elasticiteit en comfort. Vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe. Maakt de huid compacter en steviger. Bestrijdt verlies van veerkracht en elasticiteit in het huidweefsel. Breng aan op een droge en schone huid. Gebruik hierbij strijkende bewegingen vanaf de hals naar boven en vanuit het midden van het gelaat naar buiten. Bevat geen geur, alcohol en kleurstoffen.

Gebruiksaanwijzing

1 review(s) | plaats uw beoordeling € 41,95 aantal:- 1 + favouriteshulp nodig? gratis verzending vanaf € 50,-. Bespaar € 5,90! producten worden binnen 48-72 uur geleverd. Informatie voordelen hoe te gebruiken ochtends en/of ‘s avonds met lichte ronddraaiende bewegingen inmasseren vanaf het centrum van het gezicht richting de buitenzijden en opwaar ts vanaf de onderzijde van de hals. Afronden door met beide handen lichtjes op gezicht en hals te dr ukken. De pure actives beauty routine collagen cream balm is een buitengewoon product dat zowel solo als in combinatie met collagen druppels kan worden gebruikt voor een krachtiger professioneel’ resultaat, vergelijkbaar met een echte beauty instituut behandeling. Stap 1. Collagen druppels verwarm een aantal druppels tussen de vingers en strijk deze lichtjes vanaf het centrum van het gezicht richting de buitenzijden en opwaar ts vanaf de onderzijde van de hals. Stimuleer de huid door zachtjes te knijpen om de oxygenatie te verbeteren en om opname van het actiev e ingrediënt te onder steunen. Stap 2. Collagen cream balm op gezicht en hals aanbrengen en lichtjes inmasseren om opname te bevorderen. Afronden door met beide handen lichtjes op gezicht en hals te drukken. Kan ook als masker worden gebruikt; na 10-15 minuten het residu verwijderen met een tissue.

Reviews

Wij hechten heel veel waarde aan echte reviews. Alle reviews die over Collistar Gezicht Attivi Puri Collagen Cream Balm worden geplaatst zijn afkomstig van klanten die dit product van Collistar ook daadwerkelijk hebben aangekocht op Parfumerie.nl0  Klantbeoordelingen
Waardering:
0%