• checkGratis bezorging
 • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
 • checkGratis samples
 • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen: met geld, cadeaubonnen en meer. Welke methode je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

Beschikbare betaalmethoden

 • iDEAL: Betaal via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank.

 • Creditcard: We accepteren Mastercard, Visa en Amex. Je creditcard wordt pas belast ná levering van de bestelling.

 • Parfumerie.nl cadeaubon: Voeg bij de stap 'Betalen' een kortingscode of cadeauboncode toe. Het systeem laat je vanzelf zien of er een restbedrag overblijft dat je nog moet betalen.

 • DE Cadeaukaart: Net als bij de Parfumerie.nl cadeaubon voeg je een kortingscode of cadeauboncode toe bij de stap 'Betalen'. Ook hier zie je vanzelf of je nog een restbedrag moet betalen.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

We betalen je zo spoedig mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aan ons hebt laten weten van de aankoop af te zien. Dit is inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. 

Waar vind ik mijn factuur?

We bewaren je factuur online in je account. Zo kun je een factuur gemakkelijk raadplegen en printen zo vaak als je wilt.

Heb je geen account? Dan mailen we de factuur altijd naar je toe. Heb je deze mail niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice

Kan ik achteraf betalen?

We streven er altijd naar om onze klanten de beste waarde te bieden, en een belangrijk onderdeel van onze filosofie is het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om de optie voor achteraf betalen niet langer aan te bieden. Deze beslissing is genomen vanwege de hoge kosten die verbonden zijn aan achteraf betalen, welke wij zouden moeten doorberekenen in onze prijzen.

Door af te zien van achteraf betalen, kunnen wij onze bedrijfskosten verlagen en deze besparingen direct doorgeven aan jou, onze gewaardeerde klant. Dit betekent dat je kunt blijven genieten van lagere prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit die je van ons gewend bent.

We begrijpen dat flexibiliteit in betaalopties belangrijk is en bieden daarom verschillende andere betaalmethoden aan, zoals directe betaling via iDEAL en creditcard. Deze methoden zijn veilig, efficiënt en zorgen ervoor dat je bestelling snel verwerkt en verzonden kan worden.

Kan ik veilig betalen?

Ja, bij ons staat de veiligheid van uw betalingen voorop. We maken gebruik van de modernste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en financiële informatie volledig beschermd is. Hier zijn enkele manieren waarop we de veiligheid garanderen:

 1. Beveiligde verbinding (SSL): Wanneer u uw betalingsgegevens invoert, wordt dit gedaan via een beveiligde SSL-verbinding. Dit betekent dat alle informatie die tussen uw apparaat en onze servers wordt verzonden, versleuteld is.

 2. Gegevensbescherming: Uw gegevens worden nooit gedeeld met derde partijen voor andere doeleinden dan het uitvoeren van de bestelling.

 3. Gerenommeerde Betaalpartners: We werken samen met gerenommeerde betaalpartners zoals iDEAL, Klarna, en verschillende creditcardmaatschappijen om een breed scala aan veilige betalingsopties te bieden.

 4. Achteraf Betalen: Als u liever de producten eerst ontvangt en controleert voordat u betaalt, bieden we ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna. Deze service is veilig en stelt u in staat om binnen een termijn van 30 dagen te betalen.

 5. Monitoring en Fraudedetectie: Ons systeem houdt voortdurend toezicht op ongebruikelijke activiteiten om fraude te voorkomen.

 6. Klantenservice: Heeft u vragen of twijfels? Onze klantenservice staat klaar om u te ondersteunen bij alle vragen rondom betaling en veiligheid.

 7. Transparantie: We zijn transparant over alle kosten; er zijn geen verborgen kosten bij het uitchecken.

U kunt dus met een gerust hart winkelen en betalen op onze website. Als u nog andere vragen heeft over de veiligheid, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.