• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Capture Dreamskin

  • Gratis bezorging
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • Gratis samples

Omschrijving

DIOR vindt de iconische verzorging dreamskin opnieuw uit ...
Omschrijving
DIOR vindt de iconische verzorging dreamskin opnieuw uit om de huid te perfectioneren, met een effect dat van binnenuit lijkt te komen. *de perfectionerende en weldadige werking van deze vloeibare crème helpt om weer een natuurlijk volmaakte huid te creëren en bestrijdt de zichtbare tekenen van veroudering. De huid lijkt helderder, alsof het gladder is, en wordt dag na dag mooier. Onder een foundation is het resultaat goed zichtbaar. Onmiddellijke en blijvende resultaten (na 7 dagen en na 28 dagen) met het blote oog zichtbaar op de blote huid. De verzorging capture dreamskin care & perfect is ook verkrijgbaar in de vorm van een navulling. * in-vitrotest op ingrediënten.

    Huidtype

    Rijpe huid

Ook te vinden onder

Gebruiksaanwijzing arrow-right
Gebruiksaanwijzing
'volgens uw huidtype of hydratatiebehoefte: breng dit verzorgingsproduct iedere dag aan in plaats van uw hydraterende crème of na uw gebruikelijke crème voor meer comfort.
Ingrediënten arrow-right
Ingrediënten
De perfectionerende formule van deze verzorging is verrijkt met voedende karitéboter, in een puur alpenwater dat rijk is aan mineralen en vitamine b3 om de natuurlijke celvernieuwing van de huid te bevorderen. de frisse, ultra-zintuiglijke formule, gecombineerd met longoza en opilia, krachtige ingrediënten van natuurlijke oorsprong, helpt om de huidkwaliteit te transformeren en het optreden van vlekken te verminderen*. * in-vitrotest op ingrediënten.

Reviews

 (wordt niet gepubliceerd)
star star star star star