Guerlain Orchidée Impériale
The Micro-Lift Concentrate - Firmness replenisher Tightening serum

Ook te vinden onder:
  • Gratis thuisbezorgd Vanaf € 40,-
  • Betaal zoals u wilt Betaal voor- of achteraf
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Gratis samples Bij iedere bestelling
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld Morgen in huis
  • Is het een cadeautje? Gebruik de luxe inpakservice

Omschrijving

De ultieme alchemie van technologie en natuur, het Micro-Lift Concentrate serum combineert de nieuwste generatie micro-inkapseling met de buitengewone kracht van de lange levensduur van de orchidee. De hoge, natuurlijk afgeleide ingrediëntenformule * met 7.000 micro-sculptoren werkt als een reeks microliften op de huid. Het geeft een zichtbaar liftend effect en omhult de huid met intens comfort. 95% van de vrouwen vinden dat hun huid er gelift uitziet **.
In het hart van deze anti-verouderingsformule liggen 7.000 micro-sculptoren gecombineerd met de revitaliserende kracht van miljoenen orchidee-moleculen. Dit serum biedt een langdurig liftend effect en verbetert zichtbaar de tekenen van huidveroudering. Deze formule, samengesteld uit 92% natuurlijke ingrediënten *, versmelt met de huid en omhult deze in een liftend maar comfortabel mesh. De huid wordt direct verstevigd. Dag na dag ziet het er prachtig gevormd uit: de contouren van het gezicht worden duidelijker gedefinieerd.
Om de resultaten van het nieuwe Micro-Lift Concentrate te optimaliseren, kunt u de nieuwe Lifting Facial Sculpt proberen, geïnspireerd door professionele beeldhouwtechnieken ontwikkeld door Guerlain Spas & Institutes. Lees meer op de pagina Cercle Impérial.
* Samengesteld uit 92% natuurlijke ingrediënten (in overeenstemming met ISO 16128, inclusief water. De resterende 8% helpt om de integriteit van de formule in de loop van de tijd en de zintuiglijkheid ervan te optimaliseren).
** Gebruikstest, 61 vrouwen, na 1 maand gebruik, twee keer per dag

Gebruiksaanwijzing

Breng het Micro-Lift Concentrate 's ochtends en 's avonds aan na de Essence-in-Lotion en vóór de Orchidée Impériale The Cream: 1. Warm de gezichtsspieren voorzichtig op met een snelle veegbeweging met beide handen 2. Intense Lifting Pinch: Knijp de huid tussen duim en wijsvinger 3. Energetische hefvuist: met beide handen tegelijk, je vuisten op je wangen. 4. Lifting Muscle Stretch: Veeg langzaam met beide handen in contact met de huid van handpalm tot pols

Ingrediënten

15 JAAR ONDERZOEK NAAR DE ORCHIDEE EN DE CELLULAIRE LEVENSDUUR De orchidee, een zeldzaam en kostbaar ingrediënt, is de essentie van het uitzonderlijke complete verzorgingsgamma Orchidée Impériale. Een echt wonderkind voor een lange levensduur, de orchidee is de meest ontwikkelde soort in het plantenrijk. Overtuigd van haar uitstekende potentieel, heeft Guerlain haar allereerste onderzoekscentrum ooit opgericht dat zich toelegt op één ingrediënt: het Orchidarium®. Dit unieke onderzoekscentrum onthulde de buitengewone krachten van een duo van orchideeën - waaronder Gastrodia elata, een orchidee die essentieel is in de traditionele Chinese geneeskunde -, geselecteerd uit meer dan 30.000 soorten, die de kern vormen van de nieuwste Cell Respiration ™ -technologie in de Orchidée Impériale The Room. Guerlain zet zich al 10 jaar in voor het behoud van orchideeën in de natuurlijke omgeving. 10.000 orchideeën zijn opnieuw geïntroduceerd in het Tianzi-natuurreservaat in Yunnan, China, een van 's werelds oorspronkelijke geboorteplaatsen van orchideeën. Lees meer over ons werk in Yunnan op guerlain.com.
0  Klantbeoordelingen
Waardering:
0%