• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
Marlies Möller

Marlies Möller

checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

Een succesverhaal - het leven van Marlies Möller

De geschiedenis van het gerenommeerde bedrijf Marlies Möller gaat vele jaren terug. Reeds in de jaren zestig opende de opgeleide kapster en visagiste haar eerste eigen salon. Samen met haar man bouwde zij het bedrijf op dat nu bekend staat als een vaste waarde op de catwalks van deze wereld. Milaan, Londen en New York - allemaal steden waar trends geboren worden. Naast Hamburg heeft het bedrijf sindsdien nog andere vestigingen geopend, onder meer op het vakantie-eiland Mallorca. Dankzij deze populariteit heeft het Duitse schoonheidsmerk al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Daaronder bijvoorbeeld de World Master Award in New York voor het werk van Marlies Möller. Marlies Möller en haar man zijn niet de enigen met sterke banden met het bedrijf. Bovendien werken hun twee kinderen actief in het bedrijf van hun ouders en bekleden daar sleutelposities. Op die manier draagt de hele familie bij tot het verregaande succes van de onderneming en blijft zij haar voortstuwen. Vandaag de dag is de naam Marlies Möller internationaal synoniem voor uitstekende haarverzorging. De oprichtster zelf is een veelgevraagd kenner van de wereld van de haarcosmetica en heeft op talrijke evenementen gesproken om haar uitgebreide kennis aan haar publiek door te geven.
Van tijd tot tijd verschijnt de styliste als deskundige voor de camera, bijvoorbeeld voor een aflevering van "Duitslands mooiste vrouw", waar zij samen met een visagiste verantwoordelijk was voor de make-over van de dames. Met haar achtergrond is zij een bekwaam adviseur en weet zij voor elk haartype het perfecte resultaat te bereiken.

De Marlies Möller verzorgingslijn

Het luxemerk voor haarcosmetica biedt een breed scala aan verzorgingsseries die de beste behandeling voor verschillende haartypes bieden. Daaronder zijn talrijke producten zoals:

  • Marlies Möller Conditioner
  • Marlies Möller Haar Serum
  • Marlies Möller Shampoo
  • Marlies Möller Haarmasker

Alle producten zijn verenigd onder de Marlies Möller Beauty Haircare vlag - wij presenteren u een selectie van de artikelen die u zult ontdekken in ons Marlies Möller assortiment:

  • De Marlies Möller Pashmisilk serie is het absolute verwenprogramma voor uw haar: de drie natuurlijke stoffen zijde, zeezijde en pashmina zijn voor deze Marlies Möller producten gecombineerd tot een complex, dat een snel zichtbaar en voelbaar resultaat belooft. Niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid ervaart met deze serie een perfecte verzorging.
    Deze serie omvat een selectie van verschillende verzorgingsproducten die bijzonder geschikt zijn voor droog en pluizig haar. De resultaten spreken voor zich: met de verzorgingsproducten regenereert u niet alleen uw gestresste haar - u voorkomt ook intensief verdere haarbreuk en gespleten haarpunten.
  • De reinigingsserie omvat een reeks verschillende Marlies Möller haarshampoos: voor meer volume, milde dieptereiniging of intensieve verzorging. De Marlies Möller Keratine Shampoos, die het haar doeltreffend verzorgen, zijn bijzonder gegeerd. Zij herstellen broze delen, vullen beschadigde structuren op en versterken het haar van binnenuit.
    Het eiwit keratine is doeltreffend, maar niet veganistisch, aangezien het voorkomt in hoorns, veren en haar van dieren. Om hair wellness voor iedereen toegankelijk te maken, heeft Marlies Möller ook Marlies Vegan Pure! ontwikkeld, een alternatieve lijn veganistische verzorgingsproducten die niet-dierlijke stoffen gebruikt met een vergelijkbare werking - u kunt de geconcentreerde werking van de lijn testen met een Marlies Möller set verzorgingsproducten!
  • U vindt ook uitstekende haarbehandelingen van Marlies Möller in onze winkel. Met een van deze populaire behandelingen kunt u uw haar van voldoende vocht voorzien, zodat het zijn gezonde glans behoudt. Bovendien vergroot u de doorkambaarheid van uw haar, omdat het minder weerbarstig is. U kunt een soortgelijk effect bereiken met een haarolie, die niet alleen een gladde look geeft, maar het haar ook beschermt tegen hitte tijdens het stylen.
  • Met een Marlies Möller haarmousse kunt u uw haar herstellen en tegelijkertijd een doorbraak in volume creëren. U kunt het direct na het wassen in vochtig haar masseren en het daarna föhnen. De keratine bevattende mousse zorgt voor een vlekkeloze styling.
  • Marlies Möller borstels zijn bijzonder geliefd bij kenners. Marlies Möller haarborstels ontklitten het haar bijzonder mild en beschermen het tegelijkertijd. Door de plaatsing van de borstelharen masseert u ook de hoofdhuid op een aangename manier, wat haar vitaliteit geeft.

    Of je nu thuis voor de spiegel je haar kamt met een ronde borstel van Marlies Möller of onderweg je haar stijlt met de compacte Marlies Möller borstel in reisuitvoering - met de haarborstels van Marlies Möller bereik je het perfecte kapsel waar je ook bent. En terwijl u uw haar kamt, kunt u gemakkelijk alle resten van eerder aangebrachte stylingproducten verwijderen. Geen fan van borstels? Dan vindt u Marlies Möller kammen ook in onze online shop.

Marlies Möller producten voor hoogwaardige haarstyling

Een uitgebreid assortiment haarproducten omvat natuurlijk niet alleen verzorging, maar ook styling. Om uw kapsel zo goed mogelijk te presenteren, is het niet voldoende als uw haar alleen uitgebreid wordt verzorgd - u moet het daarna kammen en föhnen, zodat het perfect zit. Maar dat is vaak niet genoeg. Een haarspray of mousse is nodig om het te houden zoals u het wilt. Marlies Möller lanceerde daarom producten die het stylen vergemakkelijken en een optimale hold geven - zonder dat het veel tijd kost.

Een Marlies Möller haarlak zorgt voor een optimale fixatie gedurende meerdere uren zonder het haar te verzwaren. De styling sprays zijn er in een verscheidenheid van soorten die zeker zijn om elk kapsel een succes te maken. U vindt styling sprays voor meer volume of een bijzonder sterke fixatie.
Om uw haar in model te brengen, raden wij een haarwax van Marlies Möller aan, waarmee u gemakkelijk afzonderlijke lokken in model kunt brengen. Dankzij de innovatieve textuur, kunt u het haar later nog steeds gemakkelijk stylen. Zo kunt u creatief blijven en uw look tijdens de avond veranderen.

Perfecte verzorging voor mannenhaar door Marlies Möller

Aangezien het haar van een man enigszins anders is gestructureerd dan dat van vrouwen, zijn speciale accessoires nodig voor de verzorging en styling van het mannelijke kapsel. Met Marlies Möller Men Unlimited heeft het Hamburgse schoonheidsbedrijf functionele producten gelanceerd die geweldige haarcreaties mogelijk maken. Marlies Möller haarverzorging voor verschillende haartypes omvat producten zoals:

Haargel
Innovatieve gels met UV-bescherming voorkomen dat je haar uitdroogt. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten staat een Marlies Möller gel niet alleen garant voor een uitstekende styling, maar verzorgt hij het haar ook.

Hoofdhuid serum
Een verfrissend serum voor de hoofdhuid stimuleert de haarwortels en maakt zo de regeneratie van het haar mogelijk - tot in de punten.

Shampoo
Siliconenvrije shampoo van Marlies Möller geeft het haar body zonder het te beschadigen.

Borstel
De Marlies Möller borstels geven volume, zelfs aan licht haar. Het is belangrijk om in alle richtingen te borstelen om resten van stylingproducten uit het haar te verwijderen.

Marlies Möller onthult haar vaardigheden

De trendsetter heeft een boek geschreven over haar inzichten in het kappersvak van hoge kwaliteit, genaamd "Hair Secrets", dat werd uitgegeven door Riva Verlag. Al haar kennis en ervaring van een leven lang omgaan met mensen en hun verschillende eisen voor gezond haar zijn erin opgeschreven.

"Ik vind het leuk om mijn kennis door te geven en anderen te motiveren. "
(Marlies Möller)

Marlies Möller zelf ziet het boek als een soort hulp voor al diegenen die niet zo getraind zijn in de omgang met hun haar en die door dit boek een bekwame gids krijgen. "Hair Secrets" is een selectie van alle mogelijke onderwerpen betreffende het luxe- en schoonheidsprogramma voor het haar.