• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+

Heren parfum

Bent u op zoek naar een herenparfum? Op deze pagina vind je via het keuzemenu de juiste herenparfum tussen alle parfums van Parfumerie.nl Een parfum voor mannen is vaak fris, ,houtig of oriëntaals maar ook heren parfums hebben vaak verrassende geurgroepen die ook beschikbaar zijn. Eventueel zijn er ook bijbehorende badlijnen beschikbaar om uw parfumering compleet te maken, bijvoorbeeld een after shave, deodorant of douchegel.

Producten 385-400 van 1131

Sorteer op
Tom Ford Costa Azzurra 100 ml Eau de Parfum Geschenkset
Morgen bezorgd
Tom Ford Noir Extreme 100 ml Eau de Parfum Geschenkset
Morgen bezorgd
  • checkGratis bezorging
    checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
    checkGratis samples
  • Tom Ford Black Orchid 50 ml Eau de Parfum Geschenkset
    Morgen bezorgd
    Parfums de Marly Layton 125 ml Eau de Parfum Geschenkset
    Morgen bezorgd
  • checkGratis bezorging
    checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
    checkGratis samples
  • Giorgio Armani Acqua di Gio Homme 100 ml Eau de Toilette Geschenkset
    Morgen bezorgd
    Giorgio Armani Armani Code Homme 75 ml Eau de Parfum Geschenkset
    Morgen bezorgd
  • checkGratis bezorging
    checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
    checkGratis samples
  • Giorgio Armani Armani Code Homme 75 ml Eau de Toilette Geschenkset
    Morgen bezorgd
    Balr. 1 For Men 50 ml Eau de Parfum Geschenkset
    Morgen bezorgd
    Hermès Eau d'Orange Verte Eau de Cologne 100 ml Geschenkset
    Morgen bezorgd
    Viktor & Rolf Spicebomb 90 ml Eau de Toilette Geschenkset
    Morgen bezorgd
  • checkGratis bezorging
    checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
    checkGratis samples
  • Chloé Chloé Douchegel
    Morgen bezorgd
    Tom Ford Neroli Portofino All over Bodyspray
    Morgen bezorgd
  • checkGratis bezorging
    checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
    checkGratis samples
  • Guerlain Habit Rouge Douchegel
    Morgen bezorgd
    Tom Ford Soleil Blanc All over Bodyspray
    Morgen bezorgd
  • checkGratis bezorging
    checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
    checkGratis samples
  • Tom Ford Oud Wood All over Bodyspray
    Morgen bezorgd
    Tom Ford Tuscan Leather All over Bodyspray
    Morgen bezorgd

    Parfum voor hem

    MannenparfumEen parfum voor heren kopen? De fijnste geuren van de beste merken, zowel online als bij ons in de winkels in Amsterdam. Voor een stoer en uitgesproken parfum of een meer verfijnde en romantische geur voor mannen. Speciale parfums van exclusieve merken, opgebouwd volgens een nauwkeurig uitgedachte geurpiramide.

    De geschiedenis van parfum gaat terug tot 7.000 jaar voor Christus, toen het de Egyptenaren waren die daar al gebruik van maakten. Ze deden dit op een andere manier dan we nu doen, maar legde wel de basis voor de parfums die we vandaag de dag gebruiken. Om dagelijks te dragen op basis van de verschillende fijne parfums, perfect gebalanceerd en daarmee de ideale aanvulling op bijvoorbeeld de outfit die u draagt.

    Ontdek de 4 verschillende soorten herengeuren, voor het type parfum dat het best bij u past. Als stoere, sportieve, romantische of zakenman. Of voor een combinatie van beiden, om overdag en ’s avonds een ander karakter te laten zien. We vertellen u graag meer over de opbouw van de geurpiramide en de speciale parfums die er beschikbaar zijn. Ontdek ons uitgebreide assortiment met merken zoals Hugo Boss en Paco Rabanne, net als Yves Saint Laurent, Guess, Gucci, Calvin Klein en natuurlijk Joop! Doe online inspiratie op of kom naar onze winkels in Amsterdam, waar we u graag meer vertellen of u helpen het ideale parfum voor mannen te kopen.

    4 soorten herengeuren: kies uw type

    Het parfum voor mannen is er in een aantal verschillende soorten. We onderscheiden 4 verschillende soorten, op basis van de uitstraling die u zoekt of het type man dat u daarmee op een leuke manier wilt verrassen. En kunt u niet goed kiezen? In een aantal gevallen is er sprake van allround-geuren, waardoor het parfum geschikt is voor de meeste mannen. Ontdek de parfums voor de stoere, sportieve en romantische man, net als voor de zakenman die graag stijlvol voor de dag wil komen.

    Stoere man

    De stoere man is een ware alfa. Een man die weet wat er moet gebeuren, dat zelf aanpakt en daar natuurlijk geen hulp bij nodig heeft. Daar past een heren parfum bij dat hier goed bij aansluit, vanuit een sterke basis. De sterke basisnoten in de geur zijn bijvoorbeeld afkomstig van patchoeli, amber en musk. Het zijn warme en sterke geuren, die de mannelijkheid in het parfum goed naar voren laten komen. Bovendien laat de basis zich goed combineren met bijvoorbeeld coole, wilde en casual elementen, waardoor het binnen dit type mogelijk is om verschillende richtingen te kiezen. Zin in een ‘Born to be Wild’-parfum? Een uitstekende keuze voor de stoere man. Voor een mannen parfum dat sexy en mannelijk is, vol zelfvertrouwen en een beetje Rocky. Ideaal voor mannen die zich het liefst zo min mogelijk aantrekken van wat anderen van ze vinden en verwachten.

    Sportieve man

    Op zoek naar de beste mannen parfums voor sportieve mannen? Die geuren hebben een andere opbouw, om de pure vitaliteit goed tot uiting te laten komen. De energie spat er vanaf, dankzij de fruitige en verfrissende elementen in de geuren. Onder andere het gebruik van citroen, sinaasappel en bergamot zijn populair. Die zorgen er vanuit het hart van de geur of meteen aan de top voor dat de parfums fris ruiken. De geuren zorgen ervoor dat het net lijkt alsof u onder de douche vandaan komt, ook later op de dag. Een frisse geur met een sportief karakter, om u jong te blijven voelen en als man te laten zien dat u er klaar voor bent om de strijd aan te gaan.

    Romantische man

    Het tegenovergestelde is een parfum voor mannen dat juist de romantische kan benadrukt. Voor een elegante man die de deur openhoudt voor vrouwen en die ervoor zorgt dat hij netjes z’n hoed afneemt als hij zich voorstelt. Het zijn geuren uit de oosterse familie, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van iris, geranium en kardemom. Het is een afrodisiacum voor de zintuigen, om die op een geweldige manier op te wekken en de romantiek te laten stralen. De romantische geuren voor mannen laten vrouwenharten melden en zijn daarmee een geweldige keuze voor een avondje uit. Verleidelijke geuren met warme tonen, gecombineerd met elementen die de mannen sexy en aantrekkelijk maken. Belangrijke factoren, die goed passen bij de man die graag laat zien dat hij z’n best doet voor de dames. Tip: het is uiteraard mogelijk om gebruik te maken van verschillende geuren. Overdag lekker sportief of stoer, om ’s avonds een meer romantische geur te kiezen. Op die manier kunt u de beste parfums voor mannen combineren, mo op ieder moment de juiste indruk te maken. De romantische geuren maken gebruik van een aantal bloemige, frisse en groene elementen. Die zorgen er samen met een paar mannelijke onderdelen voor dat vrouwen er als een blok voor zullen vallen.

    Zakenman

    Een zakenman moet over een aantal belangrijke kwaliteiten beschouwen. Hij is in staat om anderen op ieder moment te overtuigen, kan van zich laten houden en slaagt er tijdens vergaderingen voor om een goede indruk achter te laten. Het is een volwassen geur, voor mannen die vol zelfvertrouwen bezig zijn om een doel te bereiken. De parfums voor mannen die als zakenman door het leven gaan combineren karakter met succes. Een overtuigende geur, die er vanuit de mannelijkheid voor zorgt dat er geen twijfel bestaat over het bereiken van het doel. Met frisse elementen van citrus, maar dan zonder het water dat zou leiden tot een te sportief geheel. Een stoere geur met karakter, waardoor de zakenman eenvoudig gebruik maakt van een aantal elementen uit de beste andere parfums voor de andere soorten mannen.

    De opbouw van de geurpiramide

    Geurpyramide

    Zowel de parfums voor hem als de parfums voor haar bestaan uit een aantal geurtonen, netjes opgebouwd in een ‘geurpiramide’. Het is een belangrijke opbouw, die ervoor zorgt dat de geur op de juiste manier opent, dat er ruimte is voor het hart en vervolgens de basis die meestal zorgt voor de warmte of een zoet element.

    Een geurpiramide bestaat uit drie onderdelen:

    • De hoofdnoot (topnoot)
      Een geur opent met de hoofdnoot of de topnoot. Die zorgt ervoor dat het parfum voor heren meteen na het aanbrengen op de hout zorgt voor een goede binnenkomen. Dit onderdeel van de piramide is essentieel voor de totale geurbeleving, waardoor merken hier veel aandacht aan besteden. In de meeste gevallen bestaat de hoofdnoot uit een aantal lichte elementen, bijvoorbeeld met citrus. Daarmee is het mogelijk om intens te openen, terwijl het hart vervolgens de kans krijgt om dit over te nemen.
    • De hartnoot
      Het beste mannen parfum combineert de hoofdnoot met een overtuigend hart. Zodra de topnoot is verdampt krijgt het hart de kans om tot uiting te komen. Het hart van de geur staat voor het werkelijke karakter, op basis van de verschillende types die er beschikbaar zijn. Vaak gaat het om bloemennoten, gecombineerd met een aantal andere smaken. Om op die manier het sportieve, stoere, romantische of zakelijke karakter goed te kunnen benadrukken.
    • De basisnoot
      De basisnoot van een parfum voor mannen zorgt voor de afsluiting daarvan. Er is over het algemeen sprake van langdurige en zware elementen, vooral in de parfums voor heren. Te denken valt aan houtachtige tonen, patchoeli en bijvoorbeeld musk. Die elementen zorgen voor een fijn einde aan het parfum, om die op een mannelijke of stoere manier af te kunnen ronden.

    Ieder parfum is opgebouwd uit een dergelijke piramide. Bij het ene parfum is dat een complex geheel, terwijl het andere op een meer eenvoudige manier in elkaar kan zitten. Uiteraard kunnen we u zowel online als in de winkels in Amsterdam de geurnoten laten ruiken en u daar bovendien goed over adviseren.

    Speciale parfums voor heren

    Benieuwd naar onze speciale parfums voor heren, waarmee u een uitstekende keuze maakt? Leuk om zelf te bestellen en bovendien goed geschikt om anderen mee te verrassen. Ontdek bijvoorbeeld ons Hugo Boss parfum voor mannen, net als een merk zoals Paco Rabanne. Daarmee kiest u bijvoorbeeld voor het One Million parfum voor mannen, dat natuurlijk niet mag ontbreken in onze lijst met speciale keuzes. Zoekt u naar Yves Saint Laurent parfum voor mannen of wellicht de heerlijke geuren van Guess? Ontdek de verschillende items uit de mannen parfum top 10, gecombineerd met bijzondere en speciale merken zoals Gucci. Wij zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op heerlijke geuren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bestel een Eau de Parfum van Calvin Klein of ga binnen de mannen parfums van Joop! op zoek naar een Eau de Toilette of een Eau de Cologne. Het is belangrijk om de verschillende soorten en uitvoeringen goed uit elkaar te houden. Afhankelijk van de variant die u kiest is er sprake van een hogere of een lagere concentratie van het daadwerkelijke parfum. Eau de Parfum bevat bijvoorbeeld tot 14% van het parfum, terwijl dat hij Eau de Toilette maximaal 9% is. Op die manier is een geur meer of minder krachtig, om daar bijvoorbeeld dagelijks of juist op de bijzondere momenten gebruik van te kunnen maken.

    Ontdek de beste mannen parfums bij ons uit de top 10, net als door inspiratie op te doen met de verschillende merken die er beschikbaar zijn. We zorgen er op die manier voor dat u een heerlijke geur kunt dragen of dat u daar iemand anders mee kunt verrassen.

    Showergel en DeodorantMeer dan geuren: ook deodorant, zeep en shampoo

    U heeft online de keuze uit de lekkerste mannen parfums. Daarnaast zijn er diverse andere producten beschikbaar, waarmee u zorgt voor een leuk cadeau of u ook onder de douche geniet van de fijne parfums. Bekijk bijvoorbeeld onze zeep en shampoo, net als de verzorgingsproducten voor mannen. Verder heeft u de keuze uit deodorant en een aantal andere producten. Van de verschillende populaire merken voor heren. Bestel op die manier een parfum voor mannen uit de top 10, net als de andere items die uw collectie eenvoudig compleet maken.

    Andere populaire producten voor mannen zijn bijvoorbeeld after-shave. Beschikbaar van de verschillende merken die u ook kent van de lekkerste mannen parfums. Online verkrijgbaar en bij ons in de winkel, zodat we u daar meer over kunnen vertellen. Over de verschillende geuren en over het gebruik daarvan, om daar een goede keuze uit te kunnen maken.

    Uitgebreid assortiment: herenparfums

    We zijn uw specialist in mannen parfums, vanuit een uitgebreid assortiment. Ontdek onze top 10 met de populaire parfums voor heren op dit moment, net als de geuren voor hem die al jaren in ons assortiment aanwezig zijn. De ware klassiekers om lekker te kunnen ruiken en de mooie producten om cadeau te doen aan andere mannen.

    Bestelt u online of komt u naar de winkel? U kunt bij de parfums voor mannen standaard rekenen op een aantal gratis samples. Op die manier laten we u graag kennismaken met de geuren die u nog niet kende, maar die u op basis van de 4 types wellicht wel zullen aanspreken. Zowel afhalen als bezorgen is gewoon gratis, om u daar met een online bestelling geen zorgen over te hoeven maken. Kom naar onze echte winkels voor meer informatie of bestel voor 23:45u online. Wij gaan er dan meteen mee aan de slag, zodat u het parfum voor mannen de volgende dag in huis heeft. Betalen kan gewoon achteraf, zodat u zich ook daar nog geen zorgen over hoeft te maken.

    En heeft u een vraag over de lekkerste parfums voor mannen of een specifiek merk dat u op het oog heeft? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u daar graag meer over.

    KLANTBEOORDELINGEN