BALR. Offside

In een wereld waarin grenzen worden verlegd en comfortzones worden uitgedaagd, bieden BALR. Offside parfums de inspiratie om het leven ten volle te leven en je dromen na te jagen. Deze exclusieve lijn van geuren, zowel voor mannen als vrouwen, moedigt je aan om jezelf te laten zien, risico's te nemen en te streven naar het beste resultaat.

De BALR. Offside Eau de Parfum collectie is ontworpen voor hen die anders durven te zijn en hun volledige potentieel willen bereiken. Met uitnodigende noten van fruitige braam, verfrissende bergamot, prikkelende gember en levendige mandarijn, vormen deze geuren een perfecte balans tussen rebels en verfijnd.

Het hart van de geur, bestaande uit jasmijn, peer en hout, symboliseert de kracht en het zelfvertrouwen van iemand die zich durft te onderscheiden. De basisnoten van sandelhout, vanille en witte musk voegen diepte en een gevoel van luxe toe, waardoor je jezelf helemaal kunt onderdompelen in deze unieke geurervaring.

De limited edition BALR. Offside parfums zijn gehuld in de herkenbare zeshoekige flacon met een opvallend design, waardoor je een echt statement maakt zodra je de fles in handen hebt. Durf jezelf te onderscheiden en ontdek de BALR. Offside Eau de Parfum collectie vandaag nog in onze webshop.

 
van de 1 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-1 van de 1 Producten

van de 1 producten
Van hoog naar laag sorteren

1-1 van de 1 Producten