• checkGratis bezorging
  • checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
  • checkGratis samples
  • check55 jaar vertrouwd familiebedrijf met een fysieke winkel
star-full star-full star-full star-full star-full
Uitstekende reviewscore 9+
L'Occitane
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples
checkGratis bezorging
checkVoor 23:45 besteld, vandaag verstuurd
checkGratis samples

L'OCCITANE - Essentiële producten voor een geïnspireerde schoonheid

Bent u op zoek naar een verwennende verzorging op basis van natuurlijke ingrediënten? Dan is L'OCCITANE de Provence uw merk! Met hun hoogwaardige verzorgingsproducten hebben de professionals niet alleen uw stralende schoonheid voor ogen - ze zetten zich ook actief in voor het behoud van onze fascinerende natuur. Wij zijn verrukt door zoveel inzet, de bijzondere geuren en de flatterende texturen. Ben jij dat ook? Volg ons dan naar de sensuele wereld van de Provence. 

Wat maakt L'OCCITANE zo speciaal?

Stel je voor dat je door een paars bloeiend lavendelveld in de Provence wandelt. Je handen raken zachtjes de heldere knoppen aan en onmiddellijk ontvouwt zich de onmiskenbare geur van lavendel om je heen. Heerlijk stimulerend en rustgevend tegelijk! Het bedrijf L'OCCITANE de Provence heeft zich tot doel gesteld de aromatische geuren van de Middellandse Zee te vangen en ze in verzorgende producten bij u thuis te brengen. De ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals pioenroos, amandel en immortelle zijn altijd geïnspireerd op de Provence. Samen met Franse boeren zorgt het L'OCCITANE team in Haute-Provence voor duurzame inkoop en hoge kwaliteit.

Het geheim zit hem in de hoogwaardige ingrediënten

De schoonheidsexperts van L'OCCITANE gebruiken en combineren steeds nieuwe ingrediënten om ons te verwennen met nieuwe sensuele huidverzorgingslijnen. Kijk ernaar uit:

  • Essentiële oliën van lavendel, rozemarijn, mirte en Co,
  • Bloemenwater van roos, immortelle en verbena,
  • Plantaardige oliën gewonnen uit zoete amandel en teunisbloem, bijvoorbeeld,
  • Kokosnoot, shea en amandelboter,
  • Vers water uit de bron van Réotier
  • En natuurlijke scrubs op basis van stukjes amandelschil, zout en suiker.

Houdt u van de combinatie van natuurlijke cosmetica, bijzondere essences en luxueuze verzorging? Kijk dan eens naar de bestsellers van het populaire merk dat wij in ons assortiment hebben.

Wat is er verkrijgbaar bij L'OCCITANE?

Zo veelzijdig als de wereld van L'OCCITANE's geuren is, zo divers is het aanbod van de huidverzorgingsexperts. In onze online shop vindt u L'OCCITANE producten uit zowat alle schoonheidssectoren:

L'OCCITANE cosmetica & make-up: vloeibare lippenstift, voedende lippenbalsem of lichtreflecterende highlighter voor uw teint: met de cosmetica-essentials laat u iedereen uw stralende, natuurlijke schoonheid zien!

L'OCCITANE gezichtsverzorging en -crèmes: de professionals hebben een assortiment ontwikkeld voor elke huidbehoefte: van de rijke nachtcrème met sheaboter tot de huidperfectionerende dagverzorging met pioenroos tot het anti-aging serum met immortelle. Verwen uw mooie gezicht elke dag met een kleine spa.

L'OCCITANE handcrème: Wij zijn tot over onze vingertoppen verliefd op de handcrèmes van L'OCCITANE! Waarom? Want de fluweelzachte textuur verzorgt zelfs de fijnste handen en verspreidt bij elk gebruik de heerlijke aroma's van amandel, verbena, kersenbloesem en roos.

L'OCCITANE verzorging voor het lichaam: Voor uw mooiste verwenmomenten thuis, vindt u de sensuele bubbelbaden, douchegels, bodylotions en lichaamsoliën van L'OCCITANE in onze online shop. Geniet van een zacht reinigende verzorgingsroutine in de Provençaalse traditie.

L'OCCITANE haarverzorging: Hallo, sterk en gezond haar! De essentiële oliën in de shampoos, haarmaskers en conditioners van Haute-Provence reinigen en voeden uw haar op een volkomen natuurlijke manier. De geurige essences maken van het wassen van je haar een sensuele, altijd-liefhebbende ervaring.

L'OCCITANE parfums en parfum: De opwindende parfumlijnen van L'OCCITANE wachten erop om door u ontdekt te worden! Of u nu de voorkeur geeft aan bloemige of fruitige noten, aan citrusnoten of zich graag omringt met sensuele kruidige noten - de Provençaalse geurcomposities voeren u mee naar een wereld voor u alleen.

L'OCCITANE Home producten: Echte wellness gebeurt wanneer je je goed voelt in je lichaam en in je huis! De slimme makers van L'OCCITANE weten dat natuurlijk ook en hebben hun karakteristieke aroma's voor u omgetoverd tot roomsprays en geurkaarsen.

Ontdek de spannende collecties van L'OCCITANE

Het traditionele bedrijf creëert voortdurend nieuwe verzorgingslijnen op basis van de principes van de aromatherapie - en het lijkt erop dat de vakmensen nog lang niet door hun ideeën heen zijn! Kies nu uw favoriet uit de populairste collecties:

  • Aromachologie: Biedt uw droge, beschadigde haar een intensieve herstelervaring die kracht en glans geeft dankzij engelwortel-, geranium- en sinaasappeloliën.
  • Bonne Mère: Deze zeepcollectie brengt de traditie van vaste zeep terug in uw badkamer. Wedden dat u de delicate geuren van mandarijn, basilicum, rabarber en rozemarijn niet wilt missen?
  • Cédrat: De sprankelende en rustgevende geur van cedercitroen blijft ons verbazen! Of het nu als douchegel, eau de toilette of deodorantstick is.
  • Fruity Beauty: Deze kleurrijke make-up collectie schittert met vitaminerijke lipverzorging. Lipsticks als Sweet Blush, Flamingo Kiss en Plum Girl toveren spannende roodtinten op je mooie mond.
  • Green Tea: Wij zijn helemaal weg van deze delicate uniseksgeur die een speelse combinatie is van groene boom en zoete sinaasappel. Als eau de toilette of bodylotion zorgt de geurcompositie voor kostbare momenten van harmonie.

Onze tip: Kun je niet kiezen tussen alle heerlijke geuren en verzorgingstexturen? Dat kunnen we absoluut begrijpen! Gelukkig kennen de professionals van L'OCCITANE ons dilemma en bieden ze daarom ook veel van hun beauty essentials aan als reisverpakking om uit te proberen. Kijk in de online shop van L'OCCITANE om te zien of uw favorieten ook verkrijgbaar zijn in kleine maten of als proefsetje.

Voor wie is L'OCCITANE geschikt?

Wij denken dat schoonheid voor iedereen is. En daarom houden we nog meer van de unisex L'OCCITANE producten, omdat ze de perfecte verzorgingsroutine bieden voor iedereen. Een waarschuwing: als u uw favoriete L'OCCITANE verzorgingsproducten bestelt en ze enthousiast in uw badkamer plaatst, ga er dan van uit dat uw partner ook snel fan zal worden. Er is maar één manier om ruzie te voorkomen: bestel er een voor je partner of bekijk meteen de geweldige L'OCCITANE sets!

Onze favorieten: Beauty highlights in een set

Waarom geef je jezelf geen cadeau? Er zijn gegarandeerd genoeg redenen om dat te doen! Voor alle fans van Provençaalse verzorging heeft het L'OCCITANE team haar meest populaire beauty-highlights verpakt in prachtige sets. Wat dacht u van een frisse verbena lichaamsverzorgingsset bestaande uit douchegel, bodymilk, handcrème en zeep? Of een mooi tasje gevuld met lichaams- en haarverzorging in reisformaat dat je verwent met de geur van delicate kersenbloesems, zelfs als je onderweg bent?

L'OCCITANE - een unieke ervaring voor uw zintuigen

Als u de heerlijke verzorgingsproducten van L'OCCITANE koopt, betekent dat niet alleen dat u uw zintuigen een heel bijzondere ervaring bezorgt. U steunt ook de missie van het Franse bedrijf, dat zich inzet voor biodiversiteit, het vermijden van verpakkingsafval en de economische emancipatie van vrouwen.

Zoals u ziet, zijn wij zeer enthousiast over L'OCCITANE en verheugen wij ons erop om u spannende nieuwe huidverzorgingsproducten uit de Provence in onze online shop te presenteren.